NoviceUre

Zelena številčnica za Glashütte Original SeaQ

Zelena barva številčnice navdihnila potapljaško klasiko iz leta 1969.

Glashütte Original je 2019 predstavil SeaQ, luksuzno potapljaško uro z vintage stilom, ki združuje duh potapljaških ur šestdesetih letih prejšnjega stoletja z eleganco nemškega urarstva.

Bogata kolekcija SeaQ se zdaj širi s trendno zeleno številčnico, h kateri se v ujemajočem tonu podaja še zelena luneta. Zapestna ura je na voljo s kovinsko zapestnico, paščku iz kavčuka ali sintetičnem najlonskem paščku.

Ohišje potapljaške ure v premer meri 39,5 mm, medtem ko debelina znaša 12,15 mm. S temi dimenzijami se SeaQ lahko poda na številna zapestja. Številčnico sestavljajo arabske številke ter indikatorji ur, ne manjkajo znameniti kazalci ter datum od 3. uri. Vodotesnost je odmerjena in ”nemško” certificirana na 200 globinskih metrov.

Pod kovinskim pokrovom ohišja se nahaja hišni avtomatski mehanizem kaliber 39-11, ki ponuja do 40 ur rezerve energije. Glashütte Original SeaQ z zeleno številčnico na tekstilnem ali paščku iz kavčuka se ceni na 7.600 evrov, različica z jekleno zapestnico stane 8.600 evrov.

Rocco
foto: Glashütte Original

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button