NoviceUre

Začinjen vintage izgled U-Boat Sommersa

Potapljaška ura italijanskih korenin se predstavlja v bronastem ohišju s keramično luneto.

Ideja o zapestni uri za profesionalne potapljače U-Boat Sommerso, se je rodila iz strasti do globočin ustanovitelja Itala Fontane. Aktualna različica Bronzo Ceramic se predstavlja v materialu značilnemu za zgodnje potapljaške odprave.

Bronasto ohišje dimenzije 46 milimetrov je namensko izbrano za upodobitev vintage učinka, saj se bo le-ta z leti poudaril z naravno oksidacijo. Na vrhu ohišja je dodana nova rotirajoča luneta, narejena iz keramike, kar omogoča izjemno odpornost na vročino in hkrati zagotavlja, da bo luneta skozi leta ostala berljiva in se za razliko od ohišja ne bo postarala.

Iskanje zanimivih kombinacij materialov je vsekakor posebnost znamke U-Boat, pri čemer nikakor ne smemo izpustiti patentirane izstopajoče zaščite krona na levi strani ohišja. Na hrbtni strani se nahaja vgravirana serijska številka ter model, medtem ko je ”zastareli pokrov” antikorozijsko zaščiten. Posledično to pomeni, da bo zmogle ohišje dolgo časa zagotavljati vodotesnost do 300 metrov.

V notranjosti se nahaja švicarski avtomatski mehanizem, personaliziran s strani U-Boata. Ima skeleten rotor, deluje z 28.800 alternancami na uro in zmore shraniti do 44 ur rezerve energije. Všečna potapljaška ura U-Boat Sommerso Bronze Ceramic je lahko vaša za 2.550 evrov. Dodatne informacije kot tudi nakup pa lahko izvedete na spletni strani proizvajalca.

Rocco
foto: U-Boat

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button