UreZanimivosti

Začenja se bitka za Grand Prix d’Horlogerie de Genève 2022

Najboljše kreacije švicarskega urarstva bodo razglašene v mesecu novembru.

Slovesna podelitev visoko cenjenih nagrad urarstva Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) za leto 2022, se bo zgodila v začetku novembra, v Théâtre du Léman v Ženevi.

Ta nepogrešljiv dogodek bo že 22. leto zapored pozdravil odličnost in kreativnost sodobnega urarstva. V mesecih pred dogodkom, ki bo potekal 10. novembra 2022, bo več kot 500 članov Akademije GPHG sodelovalo v različnih fazah – od predlaganja modelov, ki so vredni udeležbe na tekmovanju, do predizbire nominiranih ur in nato oddaje končnega glasovanja za določitev seznama nagrajencev.

Seznam članov akademije GPHG za leto 2022 bo razkrit v mesecu marcu. Blagovne znamke ur bodo v maj povabljene, da svoje tekmovalne časomere prijavijo na 22. dogodek Grand Prix d’Horlogerie de Genève.

O GPHG

Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) že 20 let uresničuje svoje poslanstvo čaščenja in promocije urarske umetnosti po vsem svetu. To dosega s podporo svojih javnih in zasebnih partnerjev, zlasti svojega glavnega partnerja, FGP Global Properties Swiss & Alps.

Rocco
foto: GPHG

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button