NoviceUre

Yema v poletje z linijo Navygraf Marine Nationale

Yema predstavlja kolekcijo potapljaških ur v navezi s francosko mornarico.

Francoski urar je nedavno postal uradni ”zapestni” partner francoske mornarice Marine Nationale in v ta namen izdal posebno serijo zapestnih ur Navygraf.

Predstavljeno kolekcijo sestavljajo štirje modeli potapljaških časomerov. Vrh ponudbe pripada različici Navygraf Marine Nationale GMT. Omejena serija 1.000 primerkov se ponaša s premerom ohišja 39 mm, safirno luneto s 24 urno skalo ter posledično mehanizmom s funkcijo GMT. Tako številčnica kot luneta sta prevlečeni s Super LumiNova, medtem ko je vodotesnost odmerjena na 300 m oziroma 990 ft. Ura ima jekleno zapestnico z značilno H zaponko, dodan pa je še moder tekstilni trak. Komplet omejene različice je na voljo po ceni 1.049 evrov.

Podvodni zastavonoši sledi potapljač enakih dimenzij ohišja z vodotesnostjo 300 m, avtomatskim hišnim kalibrom YEMA2000, 60-minutno safirno luneto in številčnico brez datuma. Ta referenčna številka ni omejena in je na voljo po ceni 790 evrov.

Na voljo je tudi različica s kvarčnim mehanizmom, luneto iz mineralnega kristala ter vodotesnostjo 200 m po ceni 399 evrov. Boljša polovica lahko izbere 34-milimetrski model s kvarčnim mehanizmom z belo luneto iz mineralnega stekla na jekleni Milanese zapestnici za 349 evrov.

Podjetje Yema je že uveljavljeno na področju sodelovanja v nacionalnih obrambnih vodah, saj je pred leti sklenilo partnerstvo s francoskimi zračnimi silami Armée de l’Air. 

Rocco
foto: Yema

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button