NoviceUre

Union Glashütte 1893 Johannes Dürrstein Edition Chronograph

130 let ohranjanja vrednot.

Nemška manufaktura že od svojih začetkov proizvaja kakovostne in cenovno široko dostopne ure. Ob 130. obletnici znamke se kot poklon žepnim kronografom predstavlja omejena izdaja 1893 Johannes Dürrstein Edition Chronograph.

Za to uro je vzorčna edinstvena žepna ura iz 20. let prejšnjega stoletja, ki jo blagovna znamka ponovno poseduje. Številčnico žepne ure so z največjo pozornostjo do detajlov prenesli na ročno uro. Osnovna plošča je srebrna, z brušenjem v obliki črt, medtem ko so podploščniki okrogli. Številke so bile popolnoma rekonstruirane iz originala, prav tako pa tudi kazalci. Prikaz datuma je nameščen ob 6. uri, kar časomeru daje sodoben pridih. Kronografski podštevilčnici merita 60 sekund in 30 minut. Številčnico ščiti kupolasto safirno steklo z antirefleksnim premazom na obeh straneh.

Skozi transparentno hrbtno stran ohišja, ki v premer meri 42 mm, je moč ozreti avtomatski mehanizem, kaliber UNG-59.S1, ki je prava nemška mojstrovina, izdelana v skladu z Glashütte pravili. Ura ima rezervo energije navitja do 60 ur in jo dopolnjuje modri usnjen pašček.

Union Glashütte 1893 Johannes Dürrstein Edition Chronograph je omejena izdaja na 300 kosov in je na voljo pri izbranih trgovcih ali na spletni strani www.union-glashuette.com, priporočena maloprodajna cena znaša 3.600 evrov.

Rocco
foto: Union Glashütte

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button