NoviceUre

Unimatic S-series

Ultra minimalističen italijanski dizajn postavlja serijo S na višjo oblikovno raven.

Nova kolekcija Unimatic S-series združuje ultra minimalističen italijanski dizajn s pregovorno švicarsko natančnostjo.

Štiri nove reference italijanskega sestavljavca ur so zdaj tanjše in v debelino merijo manj kot 12 mm, za elegantnejše in boljše prileganje zapestju. V notranjosti ohišij se nahaja švicarski avtomatski mehanizem Sellita SW200-1, ki skrbi za sorazmerno natančen prikaz časa.

Celoto časomera zaokrožuje mat črna, prazna, vakuumska številčnica, ki želi opazovalčevo pozornost osredotočiti na pomembne stvari – premaz Super-LumiNova C1 v beli barvi, ki je nanesen samo na kazalce in pike, ter na Unimatic logotip, ki sveti v temi. Želja po možnosti menjave paščkov je uslišana, saj so ohišja opremljena z izvrtanimi ušesi.

Četverec serije Unimatic S je na voljo v omejenem proizvodnem številu in sicer Modello Uno U1S-M iz nerjavečega jekla je na voljo v omejeni nakladi 500 kosov po ceni 910 evrov. Črna različica DLC je na voljo v omejenem številu 400 kosov za 1010 evrov. Modello Due U2S-M iz nerjavečega jekla, omejen na 500 kosov, se prodaja po ceni 730 evrov, medtem ko bo Unimatic izdelal 400 kosov črnega DLC za ceno 830 evrov. Navedene cene ne vsebujejo davka, več informacij pa najdete na spletni strani Unimatic.

Rocco
foto: Unimatic

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button