NoviceUre

Tokrat brez panda številčnice

Preprosta črna številčnica kot diskreten dodatek kolekcije Autavia.

Autavia Chronometer Flyback se predstavlja s svežo podobo številčnice, ki se ne naslanja na klišejske dvobarvne podobe moto-športnih časomerov.

Ura prihaja v enakem ohišju iz nerjavečega jekla premera 42-milimetrov. Kljub hrbtni strani iz safirnega stekla, kateri omogoča pogled na delovanje hišnega mehanizma, se zapestna ura pohvali z 100 m vodotenosti, k čemur pripomore še varnostni zaklep gumbov kronografa. Elegantnost zapestne ure dopolnjuje črn pas iz aligatorjevega usnja z rdečo podlogo, prešit s črnimi šivi.

Nova črna številčnica je ohranila izvorni dizajn, z velikimi apliciranimi oznakami ur in postavitvijo tricompax kronografa. Črno-bela barvna kombinacija nudi odlično berljivost, medtem ko so arabske številke prevlečene tudi s Super LumiNovo za boljše odčitavanje časa v slabših svetlobnih pogojih, kakor tudi velja za kazalce. Edini barvni pridih na sicer enobarvni številčnici je beseda “Autavia”, ki je natisnjena v rumeno/oranžni barvi. V osrčju ohišja se nahaja avtomatski kronografski flyback mehanizem, kaliber Heuer02, ki se ponaša s COSC certifikatom natančnosti ter 80-urno zalogo energije.

Novi TAG Heuer Autavia Chronometer Flyback je že na voljo za nakup v butikih ter pri pooblaščenih prodajalcih po ceni 6.600 evrov. Za več informacij o modelu Autavia ali vpogled palete ur TAG Heuer, vas vabimo v butik Slowatch 1991 v Ljubljani.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button