NoviceUre

TAG Heuer z Ryanom Goslingom predstavlja svežo Carrero

Nagrajenec z zlatim globusom vstopa v svojo prvo vlogo ambasadorja urarske znamke.

Švicarski izdelovalec luksuznih ur, TAG Heuer, je v Beverly Hillsu gostil zasebni dogodek, na katerem je s pomočjo Ryana Goslinga kot novega ambasadorja razkril osveženo kolekcijo TAG Heuer Carrera Three Hands.

Ameriški dramatik, igralec in človekoljub Jeremy O. Harris, je kot voditelj dogodka na oder povabil Ryana Goslinga in generalnega direktorja TAG Heuerja Frédérica Arnaulta, da sta predstavila začeto partnerstvo in razkrila novo 13-delno kolekcijo znamke TAG Heuer – Carrera ”drei hander”, brezčasno eleganten in odločno moderen prevzem slavnega kronografa TAG Heuer, rojenega v šestdesetih letih.

Prenovljena Carrera je na voljo v treh dimenzijah ohišij – 29 mm, 39 mm in 41 mm. Na voljo je veliko kombinacij barv številčnic, tipa indikatorjev ter komplikacij. Osnovna izvedenka prikazuje datum ob 6. uri, kateri sledi izvedba sledi prikaz dneva in datuma na mestu 3. ure s pomočjo mehanizma kaliber 5. Vrh ponudbe predstavlja 41 mm Carrera s funkcijo prikaza dvojnega časovnega pasa (GMT). Poleg jeklene zapestnice, je možno izbirati še med usnjenimi paščki. Če vas je ura zamikala, jo lahko preizkusite v butiku Slowatch 1991 v centru Ljubljane.

“Veseli smo, da smo se vrnili v Los Angeles in predstavili najnovejšega člana družine TAG Heuer, Ryana Goslinga. Naša blagovna znamka ima močne zgodovinske vezi s Hollywoodom, zato je bilo primerno, da to pomembno napoved obelodanimo ravno tukaj. ” pravi Frédéric Arnault, izvršni direktor podjetja TAG Heuer, »Ryan je kot igralec neustrašen in predan odličnosti. Ne bi mogli biti srečnejši, z vstopom v to edinstveno partnerstvo, ki je tako verodostojno in močno ujemanje vrednot in ambicij med Ryanom in TAG Heuerjem, od katerega lahko vsi skupaj pričakujemo velike stvari.

Predstavili so tudi nagrajenega newyorškega fotografa Pari Dukovic, človeka, ki stoji za drznimi podobami prve Ryanove kampanje za TAG Heuer. Gostom je večerno rajanje pričarala kanadska zasedbo za elektronsko glasbo Desire in Johnny Jewel.

Koktajl zabava je potekala v zasebni vili na Beverly Hillsu, udeležili pa so se je številni ambasadorji in prijatelji blagovne znamke TAG Heuer, med njimi hollywoodski igralec Patrick Dempsey, teniška prvakinja Naomi Osaka, olimpijska šprinterka Sydney McLaughlin in drugi.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button