NoviceUre

Tag Heuer Formula 1 x Mario Kart

Švicarski urar je v sodelovanju z Nintendom izdelal igriva časomera.

Kraljestvo italijanskega vodovodarja Maria bo na velika platna prišlo v začetku leta 2023. Pred tem pa se Super Mario lahko pojavi na vašem zapestju, saj Tag Heuer nadaljuje lansko tematiko Super Mario Connected Watch, s svežima kronografskima izdajama športnih modelov Formula 1.

Kronograf Formula 1 X Mario Kart je narejen na osnovi poznanega ohišja s premerom 44 mm iz nerjavečega jekla, ki vsebuje sijočo kermaično luneto s tahimetrično skalo. Tematski izgled začenjata rdeči črti okoli gumba kronografa ob 2. uri in krone, medtem ko je najbolj očitna referenca z desnega boka ohišja logotip M, vtisnjen na samo krono.

Super Mario tema dominira na številčnici. Ta vsebuje šahovnico ciljne črte in sam Mario sedi v svojem kartu na vrhu podštevilčnice ob 9. uri. Poleg tega je bilo več datumskih številk zamenjanih s predmeti in simboli, ki jih bodo igralci znamenite Nintendo igre nemudoma prepoznali.

Na zadnji strani ure boste našli spominsko hrbtno stran ohišja z gravuro Maria v njegovem kartu skupaj z logotipom igre. Pod tem pokrovom se nahaja avtomatski kronografski mehanizem, Caliber 16. Temelji na mehanizmu ETA 7750 in ima rezervo moči do 42 ur. Tag Heuer Formula 1 x Mario Kart Chronograph je omejen na 3.000 kosov po ceni 4.100 evrov.

Druga omejena izdaja sodelovanju z Nintendom dodaja visok urarski pridih. Različica tourbillon ima nekoliko večje ohišje s 45 mm premera. Ta je izdelan iz super lahkega titana, tako da ne bi smel biti preveč neudoben oziroma težek na zapestju. Ohišje dopolnjuje črna keramična luneta s tahimetrom, ki jo je mogoče uporabiti za izračun hitrosti do 400 km/h (približno 250 mph), kar pomeni, da lahko dejansko sledi dirkalnikom F1.

Kar zadeva številčnico, je ta delno skeletna z zasnovo zobnika ob 12. uri in naslovnim tourbillonom, prikazanim ob 6. uri. Seveda se tourbillon ni izogni. ​​Mariofikaciji s svojimi tremi naperami, ki prikazujejo Maria, izstrelek in zloglasno bodičasto modro školjko. Tourbillon poganja kaliber Heuer-02T COSC, avtomatski hišni mehanizem s 65-urno rezervo energije navitja.

Kar zadeva ceno in razpoložljivost, je Chronograph Tourbillon veliko bolj ekskluziven, saj je na voljo le v 250 primerkih po ceni 24.500 evrov. Glede na število oboževalcev Super Maria, bodo to zagotovo zaželeni zbirateljski kosi. Za več informacij o modelu in morebitnem nakupu igrive omejene izdaje, se lahko obrnete na zastopnika Slowatch.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button