NoviceUre

TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition

TAG Heuer je skupaj z Nintendom ustvaril razigrano ''pametno'' uro.

Ure dobivajo vse širši pomen in veljavo, zato ne preseneča, da je TAG Heuer stopil v partnerstvo z Nintendom ter naredil pametno uro za ljubitelje ”italijanskega vodovodarja” – Super Mario.

TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition sledi znani obliki prejšnjih ”Connected” ur znamke LVMH, vendar izkorišča povsem novo estetiko – tako v programski kot v strojni opremi ure. 50-metrov vodotesno jekleno ohišje športne zasnove ima premer 45 mm in debelino 13,5 mm, kar predstavlja robustno pametno uro s privlačnim velikim in čitljivim zaslonom.

Mešani zaključki ustvarjajo večji občutek razkošja, kontrastne brušene in zrcalno polirane površine pa ustvarjajo očem zanimivo igro. Na časomeru se nahajajo ekskluzivni in prefinjeni namigi o temi Super Mario. Le-te najprej opazimo na luneti, ki ima namesto indikatorjev 15, 30 ter 45 minut, vgravirano gobo, cev ter zvezdo. Vmesni indikatorji pa so odeti v rdečo barvo Mariove kap. Značilni M najdemo na kroni, zaponki paščka, katera sta tudi začinjena s Super Mario efektom – rdeči pas iz kavčuka.

Zbiratelji se bodo navdušili nad celostno podobo, saj je TAG Heuer za 2.000 primerkov posebej ustvaril ”domovanje” za pametno uro – seveda v rdeči barvi. Še najbolj pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji tehnologije ter tako imenovanih ”easter eggov”, skritih funkcij, ki jih po besedah TAG Heuerja ni malo. Vse te se navezujejo na Super Maria ter njegove akrobacije – med drugim vas vsako jutro pozdravi s privzdigom kape, spleza na drog, ko dosežete cilj nastavljenih korakov in tekom dneva ušpiči še številne vragolije.

TAG Heuer Connected x Super Mario je omejena izdaja pametne ure na 2.000 kosov, ki se pohvali tudi z novimi ozadji številčnice. Cena posameznega primerka znaša 1.800 evrov.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button