NoviceUre

TAG Heuer Carrera Year of the Tiger Limited Edition

Poosebitev kitajskega novega leta, ki bo v letu 2022 v znamenju tigra.

AG Heuer je za vstop v kitajsko novo leto, ki bo nastopilo 1. februarja, pripravil posebno izdajo ure Carrera.

Specialna limitirana izdaja TAG Heuer Carrera Year of the Tiger temelji na nedavno predstavljeni Carrero, kateri so dodali vpadljivo zapleten dizajnom številčnice, ki zadržani osnovi doda močan karakter, kar je povsem sovpadajoče s prihajajočim kitajskim novim letom v znamenju tigra.

Zapestna ura ima 41-milimetrsko kovinsko ohišje, ki ga dopolnjujejo vstavki 18K 5N rožnatega zlata. Le-tega najdemo na navijalni kroni in številčnici, kjer so iz rožnatega zlata narejeni indikatorji ur, okence datuma ter kazalci. Poleg dvotonskega srebrno-zlatega kontrasta ohišja, za poživitev poskrbi privlačna končna obdelava številčnice.

Izrezan motiv tigra na številčnici združuje globoko skrilasto modro vodoravno brušeno glavno površino z vdolbinami elementi v črni barvi, s skoraj asfaltno teksturo. Poleg ustvarjanja vzorca tigrastih črt, ta koncept izrezane številčnice spretno prikazuje zmožnost končne obdelave številčnice manufakture TAG Heuer. Čeprav ta dramatična barvna shema tigrastih črt zagotovo ni za vsak okus, sta izdelava in ustvarjalnost, prikazana tukaj, nedvomno impresivna.

Za pogon ure skrbi avtomatski mehanizem Calibre 5, ki temelji na ETA mehanizmu in nudi do 38-ur zaloge energije. Še ena posebnost ure je vtisnjena na hrbtno stran ohišja iz safirja. V čast letu tigra, je blagovna znamka dodala stilsko podobo tigra v skrilasto modri barvi, ki čaka na plen. Tako kot standardni model, tudi ta različica ponuja uglednih 100 metrov vodotesnosti.

TAG Heuer Carrera Year of the Tiger Limited Edition je na voljo v 300 primerkih, cena posameznega pa znaša 3.550 evrov.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button