NoviceUre

Tag Heuer Carrera Year of the Rabbit Limited Edition

Poosebitev kitajskega novega leta, ki bo v letu 2023 v znamenju zajca.

Tag Heuer je za vstop v kitajsko novo leto 2023 (to bo nastopilo 1. februarja prihodnje leto), pripravil posebno izdajo ure Carrera Chronograph.

Specialna limitirana izdaja TAG Heuer Carrera Year of the Rabbit temelji na kronografskem modelu Carrera, v katerega je dodan vpadljiv dizajn številčnice, ki s svojo grafiko ”kocin” zelo sovpada s prihajajočim kitajskim novim letom v znamenju zajca.

Zapestna ura ima ohišje iz nerjavečega jekla s premerom 44-milimetrov, ki ga dopolnjujejo vstavki 18K 5N rožnatega zlata. Le-tega najdemo na številčnici, kjer so iz rožnatega zlata narejeni indikatorji ur, logotip ter kazalci. Poleg srebrno-zlatega kontrasta, za poživitev poskrbi umestitev datuma v podštevilčnico ob 6. uri ter keramična luneta s tahimetrično skalo.

Za pogon ure skrbi hišni avtomatski mehanizem kaliber Heuer 92, ki nudi do 80-ur zaloge energije navitja. Še ena posebnost ure je vtisnjena na hrbtno stran ohišja iz safirja. V čast letu zajca, je blagovna znamka dodala stilsko podobo živali v rdeči barvi. Tako kot standardni model, tudi ta različica ponuja uglednih 100 metrov vodotesnosti.

Tag Heuer Carrera Year of the Rabbit Limited Edition je na voljo v 500 primerkih, cena posameznega pa znaša 6.750 evrov.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button