NoviceUre

Tag Heuer Carrera Chronograph Year of the Dragon

Tradicionalno praznovanje kitajskega novega leta.

Tag Heuer je za vstop v kitajsko novo leto 2024 (to bo nastopilo 1. februarja prihodnje leto), pripravil posebno izdajo ure Carrera Chronograph.

Specialna limitirana izdaja Tag Heuer Carrera Year of the Dragon temelji na kronografskem modelu Carrera, ki prepleta klasično dirkaško zasnovo z modernimi elementi.

Zapestna ura ima ohišje premera 42-milimetrov, ki ga je moč izbrati v nerjavečem jeklu ali rožnatem zlatu. Sovpadajoče z izbiro materiala ohišja se obarva tekstura številčnice, na kateri dominirata rdeče obarvani podštevilčnici kronografskega prikazovalnika.

Za pogon ure skrbi hišni avtomatski mehanizem kaliber Heuer 92, ki nudi do 80-ur zaloge energije navitja. Še ena posebnost ure je vtisnjena na hrbtno stran ohišja iz safirja. V čast letu zmaja, je blagovna znamka dodala stilsko podobo živali. Tako kot standardni model, tudi ta različica ponuja uglednih 100 metrov vodotesnosti.

Tag Heuer Carrera Year of the Dragon je na voljo v 300 primerkih z ohišjem iz nerjavečega jekla ter 50 iz rožnatega zlata. ”Novoletni” zapestni izdaji sta že na voljo v butikih Tag Heuer, pri izbranih maloprodajnih partnerjih ter v spletni trgovini blagovne znamke, pri čemer jekleni model stane 6.150 evrov, verzija iz rožnatega zlata pa 22.000 evrov.

Rocco
foto: Tag Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button