NoviceUre

TAG Heuer Autavia 60th Anniversary GMT

Še drugi model, ki se je pridružil jubilejni kolekciji TAG Heuer Autavia.

Popolnoma nov model s funkcijo prikaza dveh časovnih pasov, ki je izdelan pod imenom Autavia, se opira na klasične linije kolekcije, hkrati pa dodaja tradicionalne elemente oblikovanja potovalnih ur.

Ohišje, izdelano iz brušenega in poliranega nerjavečega jekla, v premer meri 42 mm. Gre za športni pogled na koncept GMT (Greenwich Meridian Time) z jekleno zapestnico, vodoodpornostjo 100 m in zunanjo luneto. Ura je opremljena z dvobarvnim, črno-modrim keramičnim vložkom s 24-urno lestvico, na dvosmerni luneti. V kombinaciji s klasičnim prikazom časa in 24-urnim oranžnim kazalcem, ura omogoča prikaze 3 časovnih pasov.

Številčnica modela Autavia 60th Anniversary nosi temno modro barvo s svetlobnim učinkom sončnih žarkov, oranžnim kazalcem GMT in velikimi arabskimi številkami ter kazalci, ki so povečini napolnjeni s svetlečim materialom. Datum je prikazan ob 6. uri v okvirjenem oknu. Pod privitim in masivnim jeklenim hrbtom ohišja, z značilno gravuro Autavia, se nahaja mehanizem Caliber 7, ki temelji na mehanizmu Sellita SW 330, kateri se ponaša s certifikatom kronometra s strani COSC.

Športno potovalna ura je zamišljena za nošnjo na zapestnici iz brušenega ter poliranega jekla s 3 členi, ki se zapne z zaponko z dvojnim gumbom. Dodan je tudi sistem za enostavno menjavo paščkov oziroma zapestnic. TAG Heuer Autavia 60th Anniversary GMT 3 Hands z referenčno številko WBE511A.BA0650, je na voljo po ceni 4.000 evrov. Več o modelih TAG Heuer najdete na prenovljeni spletni strani pooblaščenega prodajalca Slowatch.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button