NoviceUre

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Night Diver

Aquaracer s popolno luminiscenco za nočno potapljanje.

Night Diver je nazaj. TAG Heuer v svežo potapljaško kolekcijo Aquaracer dodaja uro, ki jo je navdihnila izdaja iz 80. let prejšnjega stoletja.

Posebnost te potapljaške ure je številčnica. Že res, da ohranja klasično podobo Aquaracerjev, vendar se v njej skriva bistvena razlika. Namreč, števci večine potapljaških ur ni osvetljeni oziroma prevlečeni s kakšnim luminiscenčnim materialom, ampak to vlogo prevzamejo indikatorji ur ali številke. No, tukaj je ta zadeva obrnjena, saj sveti številčnica.

Pri izdaji Night Diver je številčnica odeta v premaz SuperLuminova, da zagotovi še boljši odčitek časa v globinah oziroma ponoči. Poleg številčnice, se predstavljena izdaja ponaša s črnim ohišjem izdelanim s postopkom PVD ter premiernim paščom iz kavčuka. Slednji je na voljo v črni ali modri barvi, ter je kompatibilen z ostalimi različicami letošnje linije Aquaracer, saj so vse tehnične specifikacije pri izdaji Night Diver ostale bolj ali manj nespremenjene.

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Night Diver s ceno 3.150 evrov, bo kmalu na ogled tudi v butikih Slowatch, kjer bo možno kupiti tudi novi pašček iz kavčuka, v kolikor si že lastite kakšnega Aquaracerja z letnico 2021.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button