NoviceUre

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 GMT

Najbolj priljubljen zaplet leta 2022?

Popolnoma novi TAG Heuer Aquaracer GMT razširja uporabnost dobro znane formule z dodatkom kazalca GMT in 24-urne dvobarvne keramične lunete.

Številčnica v stilu lamelnih garažnih vrat je upodobljena v kraljevo modri barvi z učinkom sončnih žarkov. Dopolnjujejo jo ostri beli indikatorji napolnjeni z luminiscenčnim materialom ter izstopajoči rumeni kazalec GMT. Glavne tehnične značilnosti ostajajo relativno nespremenjene, kar pomeni 43 mm premera in 300 m vodotesnosti.

Sprememba se je zgodila v notranjosti, kjer je po novem mesto avtomatskega mehanizma, Calibre 7 GMT. Slednji je že debitiral v liniji Aquaracer ter nedavno v modelu Autavia. Ponaša se s solidnimi 50-urami rezerve energije navitja ter COSC certifikacijo natančnosti, katere sicer proizvajalcev specifično ne navaja. Kakorkoli, novi Aquaracer GMT je na voljo na tričlenski zapestnici iz brušenega nerjavečega jekla ali na prilegajočem se modrem gumijastem paščku. Obe varianti vsebujeta sistem hitrega razteza, ki je pametno skrit ob strani zaponke.

Potovalni Aquaracer je že voljo s ceno 3.300 evrov, pobližje pa si ga lahko ogledate tudi v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: TAG Heuer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button