NoviceUre

Richard Mille RM 35-05 Rafael Nadal

Pionirski mehanizem, katerega rotor se lahko izkopi. Priročno.

Richard Mille je s svojimi kreacijami v svetu urarstva postal zelo vroča roba. Eni bolj zaželenih zapestnih modelov so ravno izdaje v partnerstvu z Rafaelom Nadalom. Še dobro, da so lansirali nov par, ki bo zopet šel za med!

V uspešnem partnerstvu, ki združuje luksuzne ure in vrhunski tenis, Richard Mille s ponosom predstavlja povsem novo kolekcijo RM 35-03 Rafael Nadal, ki vsebuje dve edinstveno oblikovani različici. Novi Richard Mille RM 35-03 Rafael Nadal se ponaša z novim dizajnom ohišja tonneau, izdelanega iz ”nitk kristalnega karbona” (Quartz TPT), in je na voljo v modri ali beli različici. Skeletna zasnova številčnice omogoča natančnejši pogled na zapleteno delovanje mehanizma.

Športen časomer RM 35-03 je opremljen s hišnim avtomatskim mehanizmom RMAL2, ki se kot prvi na svetu ponaša z nastavljivim rotorjem. Slednje pomeni, da lahko s pritiskom na gumb ob 7. uri na zunanji strani ohišja vklopimo športni način, s čemer zablokiramo rotor. Ob proženju gumba se dve nastavljivi krilci postavita v položaj 180° od glavne navijalne mase, s čemer se nevtralizira navijanje. Z drugimi besedami, če bi med športno aktivnostjo kakršna je tenis, imeli aktiviran navijalni rotor mehanizma, bi se ta med sunkovitim zamahom lahko poškodoval. Za nameček so pri RM na številčnico vključili prikazovalnik stanja (on/off) delovanja rotorja.

Richard Mille dopolnjuje zapestno uro RM 35-03 Rafael Nadal z agresivno oblikovanim gumijastim paščkom, ki je na voljo v beli in svetlo modri barvi. Povsem nova zbirka Richard Mille RM 35-03 Rafael Nadal z dvema članoma je že na voljo v butikih, katerih cena znaša 220.000 ameriških dolarjev ali dobrih 195.000 evrov.

Rocco
foto: Richard Mille

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button