NoviceUre

Porsche Design Chronograph 911 GT3 RS

Ujemanje se zapestna kreacija z najnovejšim, dirkaško osredotočenim, Porschejem 911.

Le vprašanje časa je bilo, kdaj bo Porsche Design predstavil uro, ki se bo karakterno ujemala s sveže predstavljenim modelom 911 GT3 RS.

Zasnova športnega kronografa oblikovalskega studia je že poznana s številnih predhodnih izdaj v povezavi z avtomobili znamke Porsche. Ohišje premera 42-milimetrov ponuja dve konfiguraciji – ”surovi” titan ali črno prevleko iz titanovega karbida. Mogoče je izbirati med tremi dizajni lunete s tahimetrično, 60-minutno ali pulsometrično lestvico, v kombinaciji titana ali prevleke iz titanovega karbida, s čemer se ustvari kontrast ali enotnost z ohišjem.

Povezava ure z avtomobilom se nadaljuje na številčnici, ki je oplemenitena s pristnimi ogljikovimi vlakni. Večino elementov na številčnici je mogoče prilagoditi z izbiro 3 barvnih setov kazalcev – Performace (bela), Essence (črna) ali GT (rumena) – in prirobnico, ki je na voljo v nič manj kot 123 barvah, da se ujema z zunanjostjo avtomobila. Ne manjkajo keramičnimi urni indeksi z belim Super-LumiNova polnilom za optimalno berljivost podnevi in ​​ponoči. Sekundna plošča ob 9. uri je okrašena z napisom “911 GT3 RS” in vzorcem rdeče/bele dirkalne zastave, medtem ko se v sredini nahaja slogan “BORN IN FLACHT”.

Skozi safirno hrbtno stran ohišja se razkrije mehanizem Porsche Design Caliber WERK 01.200, hišni flyback kronograf, kronometrično certificiran s strani COSC. Navijalni rotor avtomatskega mehanizma je oblikovan natanko platišča, kar pomeni da sta ponujeni dve možnosti in sicer GT3 RS ali Weissach, v naslednjih barvah – briljantno srebrna, neodim, satenasto črna, temno srebrna, indigo modra in piro rdeča.

V tematskem duhu karbonskega sedeža je narejen pašček iz kombinacije črnega usnja in Race-Tex z reliefnim logotipom ter okrasnimi šivi v sivi ali rdeči barvi. Dodano se lahko naroči zapestnica iz titana oziroma usnjeni paščki, ki so narejeni po stilu notranjosti vašega športnega GT3 RS.

Zapestna ura Porsche Design Chronograph 911 GT3 RS z vstopno ceno 9.750 evrov je že na voljo za ujemajočo se konfiguracijo s cestno-dirkalnim bolidom.

Rocco
foto: Porsche Design

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button