NoviceUre

Pastelna kolekcija Richard Mille RM 07-01

Pastelne barve sezonskih zapestnih ur. Nov hit poletja?

Če je dogodek Watches and Wonders nakazal, da bodo v letošnjem letu aktualne zelene številčnice, pa poletno lansiranje ur k temu trendu dodaja še nabor pastelnih barv.

K četici harmoničnih švicarskih ur se je pridružil še Richard Mille z izdajo kolekcije pastelnih ur RM 07-01 za damska zapestja. Vsekakor je treba Richard Milleju dati kapo dol, saj so uspeli združiti težko združljive stvari. Namreč keramika in barve ne gredo najbolje skupaj, kaj šele ustvarjanje odtenkov kolekcije: modra, roza in barva sivke.

Rezultat ni le osvežujoč, temveč tudi zelo umetniški. Zlasti mešanica stoletnih obrti, kot je giljoša, z visokotehnološkimi materiali je tisto, kar izdajo RM 07-01 Coloured Ceramics naredi posebno. Čudovite barve se nadaljujejo na kroni, pa tudi paščku, katerega vsaka stran ima svojo barvo. To uri doda zabaven vidik, ki je sicer zelo resen kos visoke horologije.

RM 07-01 poganja kaliber CRMA2, hišni mehanizem podjetja Richard Mille, ki nudi do 50 urno rezervo energije. Na voljo je z osupljivo nihajno utežjo s spremenljivo geometrijo iz rdečega zlata, ki jo lahko občudujemo skozi safirno ohišje. Skozenj je viden tudi preostali del mehanizma s skeletnimi mostovi in ​​glavno ploščo.

Kolekcijo Richard Mille RM 07-01 Coloured Ceramics sestavljajo tri različice – Pastel Pink, Pastel Blue, Pastel Levander, vsaka omejena na 50 primerkov. Umetniška poletna ekstravaganca za damska zapestja se ceni na 137.500 evrov.

Rocco
foto: Richard Mille

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button