NoviceUre

Breitling Superocean Heritage ’57 Pastel Paradise

Ženska poletna kolekcija za na plažo ali koktajl zabavo.

Breitling predstavlja kolekcijo, ki glede na poimenovanje ”Capsule Collection” nikoli ne bo šla iz mode. Legendarni potapljaški model Superocean je tokrat nadel živahne barve ter se dimenzijsko prilagodil zapestju nežnejšega spola.

Kolekcija zapestnih ur, kakršna je Superocean Heritage ’57 Pastel Paradise, je idealna za vse vrste priložnosti, saj se dobro poda večerni kot tudi poslovni obleki, še najbolje pa se obnese na večerni zabavi ob obali ali pa čez dan na plaži. Skratka, v izdani zbirki bo možno izbirati med petimi barvnimi kombinacijami – bela, zelena, modra, kapučino in verzija z mavrično številčnico ter oranžnim paščkom.

Še nekaj specifikacij. Ohišje v premer meri 38 mm, medtem ko je visoko manj kot 10 mm. Luneta je vrtljiva v obe smeri, krona je privijačena, kar omogoča vodotesnost do 100 m. Pas je širok 18 mm in vsebuje sistem hitre menjave, tako da prehod na kovinsko zapestnico ali tekstilni trak ne bo predstavljal težav.

Za pogon skrbi modificirani avtomatski mehanizem ETA 2892-A2, ki deluje z 28.800 alternancami na uro, zaloga energije pa je odmerjena na 42 ur. Mehanizem je prestal tudi COSC certifikacijo. Cena posameznega primerka znaša 4.350 evrov. Zapestne ure kolekcije Breitling Superocean Heritage ’57 Pastel Paradise bodo proizvedene v omejenih količinah, zato vabljeni, da si svojo zagotovite v butiku Slowatch 1991.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button