NoviceUre

Otvoritev prenovljenega butika Breitling v New Yorku

Butik ponuja strankam ležeren, eleganten, sodoben-retro ambient.

Breitling je ponovno odprl svoj vodilni butik na Madison Avenue, v novi ‘loft’ podobi, kot nekakšno stanovanje z industrijskimi elementi. Dogodek, ki je potekal v središču Manhattna, je združil svetovne zvezde in navdušence Breitlinga z vsega sveta.

Svojo zvezdniško moč so dogodku dodali člani Breitling Spotlight Squad igralka in producentka Charlize Theron ter baletna plesalka Misty Copeland, ki sta gostili skupaj z izvršnim direktorjem Breitlinga Georgesom Kernom. Novi butik so si ogledali tudi ameriški ambasadorji Breitlinga in prijatelji znamke. Na seznamu gostov so bili nekdanji branilec ameriškega nogometa in gostitelj The NFL Today Boomer Esiason, profesionalni ameriški triatlonec Ben Hoffman, novinarka CBS Golf in NFL Amanda Balionis, z grammyjem nagrajeni glasbenik Eric Harland, astronavt Scott Kelly in profesionalni golfist Gary Woodland.

Breitling je leta 2011 odprl svoj prvi vodilni butik na svetu v New Yorku. Leta 2016 je bil butik prestavljen drugo lokacijo, na 575 Madison Avenue. Prenovljeni prostor ima zdaj dve nadstropji s 400 kvadratnimi metri, na katerih so razstavljene najnovejše ure Breitling. Butik se kot prvi takšen pohvali tudi s kotičkom Breitling Equipment, znamkina nova kolekcija dodatkov za potovanje in življenjski slog.

Prenova butika na Madison Avenue temelji na značilni estetiki industrijskega podstrešja (lofta), ki ga je že povzel velik del Breitlingovih svetovnih prodajaln. Vsak butik ponuja strankam ležeren, eleganten, sodoben-retro ambient. Tri “vesolja” znamke, zrak, morje in kopno (okolja, za katera so bile razvite družine ur Breitling), se odražajo v dekorju, ki vključuje elemente, katere navdihujejo letala, deske za surfanje in starodobna motorna kolesa. Sproščeni urni bari in saloni vabijo obiskovalce, da raziščejo ure v udobju in z lastnim tempom.

Zdaj veste, kam se lahko podate, ko boste pohajali po New Yorku, medtem ko lahko ure znamke Breitling v Ljubljani najdete na Čopovi ulici v butiku Slowatch 1991.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button