NoviceUre

Oris AquisPro 4000m

Najbolj vodotesna uro portfelja.

To je najbolj vodotesna potapljaška ura, ki jo je Oris izdelal v sklopu ženevskih urarskih dnevov (Geneva Watchs Days). Gre za veliko modro beštijo, ki združuje nekaj ključnih inženirskih kompetenc.

Titanovo ohišje modela AquisPro 4000m v premer meri zajetnih 49.5mm in je debelo kar 23.4mm, medtem ko dolžina od ušesa do ušesa znaša 55mm. Nedvomno primerna za zelo velika zapestja ali tiste, ki imajo radi velike ure s karakterjem.

Močno ohišje in tehnično konstrukcijo dopolnjuje svetlo modra barvna shema. Od gradientne modre številčnice z valovi do keramičnega vložka na trik zaklepni luneti in sovpadajočega modrega gumijastega paščka.

Krovni položaj ure AquisPro v liniji Oris dopolnjuje hišni avtomatski mehanizem, kaliber 400. S polno petdnevno rezervo moči mehanizem 400 tiktaka s frekvenco 4 Hz ter ponuja zapleta časa in datuma, ki se z belim besedilom na črnem kolescu prikazuje v odprtini ob 6. uri.

Oris AquisPro 4000m, ki je nedvomno nišna stvaritev, se ceni na 5.700 evrov, kar vključuje še gumijast pašček (z mikro nastavljivo zaponko iz titana) ter 10-letno garancijo.

Rocco
foto: Oris

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button