UreZanimivosti

Omega Speedmaster ponovno na filmskem platnu

Legendarni Moonwatch se vrača na kraj zločina.

Omega Speedmaster Moonwatch je znova pojavila na velikem platnu v filmu Moonfall (Padec Lune).

Ta eksplozivni znanstvenofantastični triler Rolanda Emmericha, režiserja filmov Dan neodvisnosti ter še kopice drugih ”blockbusterjev”, daje Omegi edinstveno priložnost, da svojo ikonično uro promovira milijonom potencialnih oboževalcev oziroma kupcev.

V filmu uro nosi igralec Patrick Wilson, ki ima Omego Speedmaster Moonwatch na zapestju v skladu z njegovo vlogo nekdanjega astronavta Nase. V filmu bo tako večkrat mogoče ozreti Patrickov časomer, Omega Speedmaster Moonwatch. Tako ohišje premera 42 milimetrov kot zapestnica sta narejena iz nerjavečega jekla, medtem ko za pogon skrbi Omegin hišni produkt – koaksialni mehanizem kaliber 3861 s certifikatom natančnosti kronometer. Več informacij o zapestni uri si lahko preberete v prispevku TUKAJ, medtem ko si jo lahko pobližje ogledate v Omeginem butiku v Ljubljani.

Še na kratko o zgodbi filma Padec Lune (Moonfall), in sicer skrivnostna sila iztiri Luno iz njene orbite in jo s tem »izstreli« proti Zemlji. Trčenje Lune bi pomenilo konec življenja na Zemlji, kot ga poznamo.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button