NoviceUre

Omega Seamaster Diver 300M Black Black

Legendarna potapljaška ura se predstavlja v monokromatski izvedbi iz keramike.

V kolekcijo Seamaster Diver 300M, Omega dodaja model Black Black. Izdajo zaznamuje keramično ohišje izdelano iz enega kosa materiala.

Seamaster Diver 300M v različici Black Black ohranja enake dimenzije s premerom 43,5 mm in višino 14,47 mm. Črno keramično ohišje je brušeno in polirano, medtem ko safirni kristal pokriva številčnico spredaj in mehanizem zadaj.

Črna keramična luneta ima 60-minutno skalo izdelano v pozitivnem reliefu, na levi strani ohišja se nahaja Helijev izhodni ventil ter na desni navojna krona iz keramike. Kot se za potapljaško uro spodobi, je vodotesnost odmerjena na 300 globinskih metrov. Črna keramična številčnica vsebuje znameniti motiv valov, kazalci in urne oznake pa so napolnjeni s Super-LumiNova.

Skozi safirno steklo zadnje strani je omogočen vpogled na hišni mehanizem kaliber 8806, s certifikatom METAS. Mehanizem vsebuje 35 draguljev, v premer meri 29 mm in nudi 55 ur rezerve moči. Celostno podobo Seamaster Black Black zaokrožujeta črni gumijasti pas s črno keramično zaponko.

V črnino zavit potapljaški časomer bo v butike prispel v mesecu juliju, cena za primerek znaša 8.800 evrov.

Rocco
foto: Omega

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button