NoviceUre

Omega Seamaster Aqua Terra za leto 2021

Omegin klasičen model se postavlja z novim mehanizmom in svežim dizajnom številčnic.

Zbirka Seamaster ima v eno vidnejših vlog pri znamki Omega, zato ne preseneča, da je paradni konj za letošnje leto postal elegantnejši z novim dizajnom ter prejel posodobljeno mehansko tehnologijo.

Omega s ponosom predstavlja izid nove kolekcije Aqua Terra, serije desetih 38 mm in devetih 41 mm modelov. Izstopajoča lastnost vseh novih modelov zapestnih ur je majhen sekundni kazalec s števcem ob 6. uri. Slednji izstopa z obrobo, ki je glede na različico izdelana iz 18K zlata Sedna ali celo iz diamantov.

Kolekcija vsebuje nove številčnice v subtilnih odtenkih sončnih žarkov oziroma dvobarvne vzorce tikovine s privlačnimi urnimi markerji iz diamantov ali indekse v obliki trupa jadrnice z mavričnimi vložki iz biserovine.

Na bolj športnem koncu 38-milimetrskega spektra je osem ur iz nerjavečega jekla ali mešanice jekla in 18K zlata Sedna, ki jih poganja Omegin koaksialni mehanizem kalibra 8802, z novimi številčnicami v temno zeleni, svetlo zeleni, laneni in barvi belega bisera. Zapestne ure so na voljo v kombinaciji z jekleno zapestnico ali ujemajočim usnjenim pasom.

Časomer velikosti 41 mm vključuje štiri različice iz nerjavečega jekla in eno iz kombinacije nerjavečega jekla ter 18K Sedna zlata, ki jih poganja Omegin koaksialni mehanizem kaliber 8916. Dvobarvne številčnice v modro-sivi, srebrno-modri in srebrno-bež barvi dodajo globino in hkrati ustvarijo čudovit kontrast z novim števcem sekund ob 6. uri. Enako kot pri modelu 38 mm, so ure opremljene z ujemajočo se zapestnico ali integriranim strukturiranim gumijastim trakom v komplementarni barvi.

Popolnoma nova zbirka Omega Aqua Terra je že na voljo pri pooblaščenem prodajalcu Slowatch od 5.300 evrov dalje.

Rocco
foto: Omega, Hodinkee

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button