NoviceUre

Najboljša ura do 5.000 evrov?: Sinn 103 Classic 12

Klasični pilotski kronograf je zmagal v kategoriji do 5.000 evrov.

Sinn Spezialuhren se je s svojim modelom 103 Classic 12 povzpel na stopničke, saj so prejeli nagrado za najboljšo uro v kategoriji do 5.000 evrov.

»Veseli smo, da smo prejeli to nagrado za naš model 103 Classic 12,« pravi Lothar Schmidt, lastnik Sinn Spezialuhren. „Predvsem zato, ker je bil model izdan ob 60. obletnici našega podjetja.“ Izdaja zapestne ure povzema klasičen dizajn pilotskega kronografa, ki navdušuje tudi s svojo sodobno interpretacijo.

33 ur v finalu

To je četrto leto, ko je nagrada Capital Watch Award odlikovala enajst izjemnih ur. Proizvajalci ur so v vodilno nemško poslovno revijo vnaprej oddali skupno 200 modelov oziroma kandidatov. Vsaka znamka je lahko prijavila samo eno uro, v finale pa se je uvrstilo 33 modelov. Prestižna žirija, sestavljena iz strokovnjakov za ure ter odločevalcev in kreativcev iz drugih panog, je pregledala nominirane ure in izbrala zmagovalce v enajstih različnih kategorijah. Ročna ura 103 Classic 12 proizvajalca Sinn Spezialuhren je prejela prvo mesto v kategoriji pod 5.000 €.

Pokal, ki ga je izdelal proizvajalec stekla Riedel, ima obliko rotorja ure s črko »C«, ki predstavlja ime revije. Deluje tudi kot eleganten dekanter, ki ga lahko zmagovalci uporabijo za praznovanje z dobro steklenico vina, katero so prejeli z nagrado.

Rocco
foto: Sinn

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button