NoviceUre

Midova potapljaška triologija

Ocean Star se predstavlja s keramično luneto in številčnicami v naravnih odtenkih.

Leta 1918 ustanovljena znamka Mido v svojo najbolj prodajano kolekcijo Ocean Star dodaja trio potapljaških zapestnih ur z barvitimi številčnicami, keramično luneto ter svežim mehanizmom.

Pogosto spregledana blagovna znamka skupine Swatch Group, je vedno predstavljala solidno vsebino po dostopni ceni. Enako velja za predstavljene različice, saj s ceno pod tisočakom, delujejo precej postavljaške. Ohišje s premerom 42,5-milimetra in višino 12,3-milimetra ima satenasto brušeno in polirano površino, kakor tudi pripadajoča jeklena zapestnica z raztegljivo zaponko.

Mido Ocean Star 200C obljublja do 200 metrov vodotesnosti, k čemur pripomore vijačena krona ter jekleni pokrov zadnje strani ohišja, z markantno morsko zvezdo. Druga ”zvezda” izdaje pa je definitivno številčnica, katera je na voljo v modri, zeleni ali sivi barvi, pohvali pa se z reliefnim vzorcem morskih valov. Zapriseženi potapljači bodo cenili še uporabo SuperLumi Nove na kazalcih ter indikatorjih ur, svojevrsten podpis pa ustvari sekundni kazalec, ki spominja na ‘liziko”.

V notranjosti ohišja se nahaja avtomatski mehanizem Powermatic ETA C07.621, malenkostno dodelan s strani Mida, tako da razpolaga z 80-urami zaloge energije navitja, medtem ko prikazuje funkcije, časa, datuma in dneva. Potapljaški Mido Ocean Star za leto 2021 je že na voljo v prodajalnah Slowatch po ceni 990 evrov.

Rocco
foto: Mido

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button