NoviceUre

Longinesov ”duh” z zeleno številčnico

Trend zelene številčnice je dobil mesto še v kolekciji Longines Spirit.

Pred dobrim letom dni lansirana kolekcija Longines Spirit, vsebuje številne retro elemente nekdanjih Longinesovih ur, ki so služile številnim letalcem in raziskovalcem skozi čas.

Lani predstavljenim različicam zapestnih ur v črni, srebrni in modri barvi številčnice, se v kolekcijo pridružuje najbolj trendna barva leta 2021. Spoznajte novo zeleno številčnico modela Longines Spirit Green, ki je na voljo v štirih kombinacijah.

Longines Spirit Green prihaja v dveh dimenzijah, in sicer v premeru ohišja 40 mm in 42 mm, ter z možnostjo kombinacije jeklene zapestnice oziroma rjavega usnjenega paščka. Posebnost izdaje je prej omenjena zelena peskana številčnica, ki se glede na izbrano dimenzijo ure loči po manjku številke 3 pri 40 mm različici.

Za pogon skrbi avtomatski mehanizem kaliber L888.4. Ta se ponaša s certifikatom chronometra (COSC) ter vodotesnostjo 100 m. Za Longines Spirit z zeleno številčnico je potrebno v konfiguraciji s 40 mm številčnico odšteti 2.020 evrov, medtem ko je za dimenzijsko večjo verzijo z 42 mm v denarnico treba seči po 2.120 evrov.

Rocco
foto: Longines

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button