NoviceUre

Longines Black Sector z zapestnico po želji kupcev

Črna številčnica in kovinska zapestnica z ‘’riževimi’’ zrni širita modelno paleto Heritage Classic.

Longines, kot ena izmed znamk z najdaljšo urarsko tradicijo, zelo rad obuja časomere iz arhiva. Leta 2019 je na trg poslal Heritage Classic, elegantno uro s stilom tridesetih let prejšnjega stoletja, ki se ji zdaj pridružuje še različica Black Sector s črno številčnico ter kovinsko zapestnico.

Osnovna struktura ure ostaja enaka, kar pomeni da je kovinsko ohišje kompaktnih dimenzij z diagonalo 38,50 mm ter višino 10 mm. Ponuja vodotesnost do 30 metrov in se ponaša s privzdignjeno luneto ter izbočenim safirnim kristalom nad številčnico.

Ta je zdaj sveža, z matirano črnim osrednjim delom ter krožno brušenim robom. Na tem se nahajajo vgravirani indikatorji ur in minut, medtem ko se ob 6. uri nahaja prikaz sekund. Celota deluje zelo elegantno, predvsem pa klasično – brezčasno.

Pod poliranim zadnjim pokrovom ohišja se nahaja predelan ETA avtomatski mehanizem kaliber L893, saj je bil posebej zasnovan za linijo Heritage. Pomembno je, da omogoča do 72 ur rezerve navitja. Različica Black Sector je premierno na voljo s kovinsko zapestnico s stilom riževih zrn ter usnjenim paščkom v barvi konjaka.

Zapestno uro Heritage Classic Blac Sector Dial si lahko ogledate v Longines butiku na Wolfovi ulici 4 v Ljubljani. Izbirate lahko med dvema kombinacijama, in sicer različica z usnjenim paščkom stane 1.920 evrov, medtem ko kovinska zapestnica uro podraži na 2.120 evrov.

Rocco
foto: Longines

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button