UreZanimivosti

Lenny Kravitz na rdečo preprogo z Reversom

Najdaljša noč v Hollywoodu v znamenju švicarskih časomerov.

Podelitev Oskarjev 2023 se je odvila preteklo nedeljo v gledališču Dolby v Los Angelesu, kjer so se zbrali igralke in igralci, režiserji in drugi člani Akademije, da bi počastili najboljše filme leta.

95. podelitev Oskarjev je vodil priljubljen voditelj svetovno znanih pogovornih oddaj, Jimmy Kimmel, ki je s pomočjo vabljenih zvezdnikov razkrival zmagovalce posameznih kategorij, od najboljšega filma, scenarija, glasbe, glavnega igralca, stranske vloge …

Letošnja podelitev je sicer potekala brez zapletov, a kot je v ameriški navadi, se je po njihovo ponovno pisala zgodovina, saj je malezijska umetnica Michelle Yeoh prejela Oskarja za glavno vlogo, s čimer je postala prva Azijka z Oskarjem za glavno igralko v 95-letni zgodovini podeljevanja nagrad.

Za nas, ljubitelje ur, pa je bilo po drugi strani bolj zanimivo ugotavljati, katere ure so se zvrstile vzdolž rdeče preproge na zapestjih zvezdnikov filmskih platen. Med prisotnimi je denimo roker Lenny Kravitz, nosil precej neizstopajočo moderno ikono, ki svoje bistvo skriva paparazom. Jaeger-LeCoultre Reverso Classic Duoface Small Seconds, z referenčno oznako Q3848422, žene ročno navijalni mehanizem, ki hkrati poganja kazalce številčnic na obeh straneh ure. Za nameček temna stran vsebuje funkcijo GMT, torej prikaza drugega časovnega pasa ter izris luninih men. Ta impresiven časomer lahko postane vaš, če odkartate dobrih 10 tisočakov, več podrobnosti o sami uri pa vam bodo razkrili v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: JLC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button