NoviceUre

Ledena modrina Breitlingovega Chronomata

Različici Ice Blue bogatita ikonično kolekcijo Chronomat.

Novi izvedbi Breitling Chronomata, B01 42 ter Automatic 36, se predstavljata z lepo svetlo modro številčnico, ki jo obdajajo petični materiali in diamanti.

Ohišje novega modela ohranja premer 42 mm in vodoodpornost 200 metrov, zahvaljujoč priviti kroni z dvema tesniloma. Debelina ohišja znaša 15,1 mm. Enosmerno rotirajoča luneta je narejena iz platine, medtem ko za kontrast na številčnici poskrbijo črni števci kronografa ter robna tahimetrična skala.

V notranjosti se nahaja COSC certificiran Breitlingov hišni mehanizem Caliber 01, ki deluje z 28.800 alternancami na uro in nudi do 70 ur rezerve navitja. V kombinaciji s črnim paščkom iz kavčuka se Chronomat z referenčno številko PB0134101C1S1 ceni na 8.750 evrov.

Damskemu zapestju pa se bo podala dimenzijsko manjša avtomatska verzija z ohišjem premera 36 milimetrov. Narejen iz kombinacije kovine ter sivo obarvanega 18k zlata, se ponaša se z luneto z diamanti, katere najdemo tudi na mestu indikatorjev ur. Samonavijalni mehanizem B10 zagotavlja do 42 ur energije za delovanje, k uri pa prav tako sovpada črni pašček iz kavčuka. Še cena. 9.700 evrov.

Kolekcijo Breitling Chronomat si lahko pobližje ogledate ter preizkusite v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Breitling

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button