NoviceUre

Lay Zhang se pridružuje ambasadorjem znamke Hublot

Zvezdnik Lay Zhang bo deli svoje združene identitete in večkulturne vplive s Hublotom.

Švicarski proizvajalec ur s ponosom sporoča, da se kitajski pop zvezdnik Lay Zhang pridružuje družini Hublot in deli svoj edinstven, drugačen pogled na svet glasbe ter uprizoritvenih umetnosti.

Lay je vrsta osebe, ki jo vodijo močne ambicije in nenehno prizadevanje za odličnost. Premika meje izvedbe in ustvarja nov ter izrazit slog, ki je edinstven in transformativen. Sposoben je zliti različne identitete tako, da uporablja svoje številne vidike kot izvajalec, plesalec, pevec in igralec, hkrati pa združuje kitajsko kulturo z revolucionarno vrsto glasbe in uprizoritvene umetnosti. V samo nekaj letih je Lay postal eden največjih glasbenikov v Aziji. Ima vse atribute in zdi se, kot da nič ne more ustaviti njegovega briljantnega vzpona.

Lay Zhang je nagrajeni kitajski pevec/tekstpisalec, plesalec, producent in igralec, ki usklajuje uspešno kariero tako v glasbi kot v igranju. Priznan kot nadarjen in prezgodnji vsestranski igralec, je svojo prvo igralsko vlogo dobil, ko je bil star komaj šest let, leta 2012 pa je debitiral kot član K-pop fantovske skupine Exo in njene kitajske podskupine Exo-M, ki ji je sledil solo prvenec leta 2016. Poznan kot najbolj priljubljen mladi idol na Kitajskem, je razširil svojo izpostavljenost od leta 2018 z uspehom v ZDA in se uvrstil na ameriško lestvico albumov Billboard 200.

Njegov okus po mešanju kultur ustvarja univerzalni svet izražanja, ki presega konvencionalno in v celoti uteleša Hublotovo »Umetnost fuzije«.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button