NoviceUre

Kamuflažni paščki kot hit letošnje jeseni?

IWC v sodelovanju z urbanim oblikovalcem predstavlja specialno edicijo paščkov za pilotsko kolekcijo.

V zadnjem času švicarski urarji zelo radi sodelujejo z različnimi umetniki, s katerimi ustvarjajo butične izdaje časomerov oziroma dodatkov. K temu nenavadnemu, a naraščajočemu trendu je znamka IWC pripisala kamuflažne paščke artista Marka Onga.

Mark Ong (znan pod psevdonimom Mr. Sabotage) je v zadnjih 20 letih zaslovel s kreacijo ”uličnih” oblačil, na podlagi katerih je zbral ogromno bazo oboževalcev iz vseh družbenih slojev ter na seznam strank dodal številne znane osebnosti Blagovna znamka Sabotage Surplus ima močno in všečno identiteto – od ročno poslikanih športnih copat do umetno staranih oblačil. Nenapisana identiteta znamke pa je vojaška kamuflažna barva, s čemer kot nalašč sovpada z militaristično dediščino urarske znamke IWC.

Izstopajoča značilnost paščkov je vezen obliž na skrajnem koncu ob zaponki, saj s črno tkanino in rumenim besedilom daje vtis pristnega vojaškega artikla, medtem ko vzorci svetlejše zelene barve dajejo paščku veliko večjo globino, zaradi česar je skoraj videti kot tridimenzionalna tekstura. Posebna izdaja paščka IWC x SBTG je na voljo v dimenziji 20 mm in 21 mm, kar pomeni, da se prilega skoraj večini pilotskih ur portfelja IWC. No, lastniki ”velikih pilotov” boste to po na suhem, vsem ostalim lastnikom pa vsekakor priporočamo, da najprej izmerite razdaljo med ”ušesoma”.

Kot se za dodatek luksuzne ure spodobi, je pašček zapakiran v ujemajočo se maskirno škatlo, s transportno torbico in rezervnimi vzmetnimi palicami. IWC x SBTG pašček boste lahko preizkusili v izbranih butikih IWC, kjer boste tudi prejeli informacijo o ceni.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button