UreZanimivosti

Jaeger-LeCoultre z ambasadorji odprl urarsko razstavo v Parizu

Brezčasne zgodbe Reversa, večne zapestne elegance, bodo na ogled v francoskem glavnem mestu.

Prijatelji, kot svoje ambasadorje poimenuje Jaeger-LeCoultre, igralec Nicholas Hoult, umetnik Michael Murphy, igralki Fala Chen in Camille Razat, so uživali v odkrivanju zgodovine Reversa na razstavi “Reverso: Timeless Stories since 1931” v Parizu.

Razstava “Reverso: Brezčasne zgodbe od leta 1931” se razpenja skozi pet nadstropij, skozi katere obiskovalec raziskuje ustvarjalno in kulturno vesolje ene najbolj prepoznavnih in slavnih zapestnih ur na svetu. Razstava se nadaljuje z retrospektivo, ki prikazuje zgodovino Reversa, katera je prikazana skozi štiri teme, od nastanka do danes. Vrhunec te razstave je kavarna Café iz leta 1931, z butičnim ambientom v poklon Art Decoju, ki ponuja poseben meni sladkarij in tort, katere je ustvarila pariška slaščičarka Nina Métayer.

Med prvimi gosti razstave je bil priznani britanski igralec in dolgoletni prijatelj znamke Nicholas Hoult, ki je med sprehodom skozi zgodovino, na zapestju nosil Reverso Tribute Small Seconds v zeleni barvi. Nicholasa Houlta lahko trenutno gledamo v seriji ”The Great”, ki je nominirana za zlati globus in Emmyja. Nova, druga sezona, serije The Great je pri ponudniku pretočnih vsebin Hulu na voljo z 19. novembrom, v kateri je Nicholas sodeloval tudi kot izvršni producent.

Ameriški umetnik in ambasador znamke Jaeger-LeCoultre, Michael Murphy, je med obiskom razstave v Parizu na zapestju nosil Reverso Tribute Nonantième, uro, ki je bila izbrana za osrednji predmet umetniške instalacije Spacetime, katero je Michael Murphy ustvaril za Jaeger-LeCoultre.

Izjemno zgodovino, dizajn ure ter njen tok dogodkov, ki traja devet desetletij, sta spoznavali tudi igralki Fala Chen in Camille Razat.

Razstava “Reverso: Timeless Stories since 1931” in kavarna Café 1931 sta odprta od torka do sobote od 21. oktobra do 24. decembra 2021 na ulici 15 rue du Faubourg Saint-Honoré v 8. pariškem okrožju. Če se boste slučajno v decembru mudili v Parizu, bo obisk razstave vsekakor odlična popestritev. Vstop na razstavo je brezplačen, priporočljiva pa je predhodna rezervacija na www.exposition-reverso.com .

Rocco
foto: JLC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button