NoviceUre

Jaeger-LeCoultre Master Control Chronograph Calendar

Črnina spojena z rožnatim zlatom.

Jaeger-LeCoultre razkriva novo različico modela Master Control Chronograph Calendar v kombinaciji rožnatega zlata s črno številčnico, kar vzbudi vintage pridih, ki je vselej priljubljen med urarskimi navdušenci.

Ta različica je v osnovi enak Master Control Chronograph Calendar, ki ga morda poznate že iz leta 2020, ko je manufaktura predstavila novo linijo na temeljih iz leta 1992. Vpeljane novosti lansiranega modela so črna številčnica z brušenim zaključkom, ki ima ob zunanjem robu rdečo pulzometrično skalo. Dodatki v rdeči barvi se nahajajo še na pomožnih številčnicah kronografa ter okencih za datum in dan. Ohišje iz rožnatega zlata meri v premer 40 mm in 12 mm v debelino ter je vodotesno do 50 metrov.

Hrbtna stran ohišja je narejena iz safirnega kristala, s čemer razkriva vgrajen avtomatski kronografski mehanizem, kaliber 759. Sestavlja ga 356 delov, deluje s frekvenco 4 Hz (28.800 alternanc na uro) ter ponuja do 65 ur rezerve energije navitja. Zahvaljujoč skeletnemu rotorju iz rožnatega zlata, okrašenemu z dvojnim “J” in okrašenemu s Côtes de Genève, je mehanizem toliko bolj očarljivo opazovati.

Elegantno celoto zaključuje ujemajoči se črni pašček iz aligatorjevega usnja. Novi Jaeger-LeCoultre Master Control Chronograph Calendar v rožnatem zlatu s črno številčnico nosi referenčno številko Q413257J ter etiketo s ceno 35.800 evrov. Več informacij o modelu ter nakupu zapestne ure prejmete v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani, kjer si lahko ogledate še druge kreacije manufakture Jaeger-LeCoultre.

Rocco
foto: JLC

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button