NoviceUre

IWC poskrbel za vročico v Miamiju

Povratek v Miami začinjen s pinki paščkom.

Dobro leto nazaj sta korak naprej v dolgoletnem partnerstvu storila manufaktura IWC ter ekipa Mercedes-AMG Petronas. Pred premierno izvedbo mestne dirke formule 1 v Miamiju, se je lansirala posebna izdaja športnega kronografa, ki mu v letošnjem letu pripenjajo odbiti gumijast pašček v roza barvi!

Pilotska ura se ponaša z barvno tematiko moštva Mercedes-AMG Petronas , katere sledi gre opaziti na številčnici kot tudi na safirni hrbtni strani ohišja, kjer se nahaja napis moštva v enakem odtenku. Tehnične specifikacije 41 mm velikega ohišja iz titana ostajajo enake, kar pomeni do 100 m vodotesnosti ter vstavljen hišni avtomatski mehanizem kalibra 69385, ki nudi do 46 ur rezerve energije.

Posebnost izdaje je torej roza pašček, ustvarjen za vzbujanje pozornosti pod žgočim soncem dirkaškega vikenda v Miamiju. Pilot’s Watch Chronograph 41 Mercedes-AMG Petronas je tudi v kombinaciji z roza paščkom opremljen z integriranim sistemom znamke EasX-CHANGE. Slednji sistem vam omogoča zamenjavo za drugi pašček, ki je priložen v škatli, in sicer gre za gumijast pašček v Petronas zeleni barvi.

Nova referenca (IW388114) s paščkom v roza barvi bo na voljo v časovno omejenem obdobju v spletni ponudbi proizvajalca ter v butiku Miami. In ker ima posebnost svojo ceno, se je v dobrem letu dni časomer podražil za 800 evrov na 9.250 evrov. Še to, za roza pašček ni napovedi, da bi se znašel v katalogu dodatne opreme!

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button