NoviceUre

IWC Portugieser Automatic 40 Edition “Chinese New Year”

Pripravljen za novo leto v zodiaku zajca.

Zapestne kreacije posvečene kitajskemu novemu letu, so zelo razširjene v urarski industriji. Blagovne znamke želijo zadovoljiti kritičen trg s tematskimi urami, med katerimi se često znajde tudi IWC iz Schaffhausna, ki je za prihajajoče kitajsko novo leto v znamenju zajca izdelal 500 Portugieserjev z bordo rdečo številčnico ter zlatimi detajli.

Da bi poudarili leto zajca, je pozlačeni rotor avtomatskega Portugieserja oblikovan kot zajec! Tega je moč občudovati skozi safirni kristal na hrbtni strani ohišja, medtem ko obstranska gravura besedno obeležuje kitajsko novo leto ter prikazuje zaporedno številko kosa omejene izdaje.

Poleg detajla na rotorju, izstopa številčnica v bordo rdeči barvi, katera v kitajski tradiciji simbolizira dolgoživost, veselje, uspeh in celo prinaša srečo. Čeprav bordo rdeča izbira ni nova barva številčnice v portfelju modelov IWC, pa pozlačeni dodatki kazalcev in indikatorjev ustvarijo eminenten kontrast.

Limitirana izdaja temelji na modelu IWC Portugieser Automatic 40, kar pomeni, da kovinsko ohišje v premer meri 40,4 mm, je vodotesno do 30 m in uporablja hišni avtomatski mehanizem, kaliber 82200, ki se ponaša s sistemom navijanja Pellaton, ki precej hitro zagotovi do 60 ur rezerve energije navitja.

IWC Portugieser Automatic 40 Edition “Chinese New Year”  z referenčno številko IW358315 je že na voljo za nakup v določenih butikih ter na spletnem mestu IWC e-Boutique, po ceni 8.800 evrov, kar je dobrega tisočaka več od ”navadnega” modela Portugieser Automatic z belo, modro ali zeleno številčnico. Za več podrobnosti obiščite www.iwc.com.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button