NoviceUre

IWC Pilot’s Watch Chronograph 41 Bronze

Pilotska modrina z bronastim ohišjem.

Kombinatoriko materialov že skoraj samoumevno pričakujemo od proizvajalcev, kakršen je denimo IWC, ki je za poletje pripravil prijetno toplo celoto pilotskega časomera z bronastim ohišjem.

Zapestna ura temelji na lansko letu predstavljenemu kronografu s premerom ohišja 41 mm in debelino 14,5 mm. Tehnične specifikacije ostajajo enake, kar pomeni do 100 m vodotesnosti ter vstavljen hišni avtomatski mehanizem kalibra 69385, ki vsebuje 33 draguljev, 231 komponent ter nudi do 46 ur rezerve energije navitja. Le-tega je mogoče ozreti skozi safirni kristal hrbtne strani ohišja.

Kar izstopa je posebna zlitina brona, ki se ponaša z boljšo trdnostjo, hkrati pa bo tekom let razvija svojevrstno patino, katera bo individualna pri slehernemu lastniku. Za kontrast poskrbi modra barva na številčnici in tekstilnem paščku z usnjeno podlogo, ki prihaja s sistemom za hitro menjavo EasX-Change. Kronografska postavitev je klasična pilotska, kar pomeni da se podštevilčnice nahajajo ob 12., 9. in 6. uri, medtem ko je prostor za prikaz dneva in datuma rezerviran ob 3. uri. Arabske številke, indikatorji in logotip so odeti v vintage kremno barvo, kazalci pa so prepojeni z luminiscenčnim materialom ter obdani z z.ato obrobo.

IWC Pilot’s Watch Chronograph 41 Bronze, z referenčno številko IW388109, je ob izdaji postal del stalne ponudbe in je že na voljo v butikih IWC, pri pooblaščenih prodajalcih ter na spletnem mestu proizvajalca. Cena zanj je nastavljena na 7.650 evrov.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button