NoviceUre

IWC Pilot’s Chronograph 41 Edition “Chinese New Year”

1. februar označuje začetek leta vodnega tigra.

Ljudje, rojeni v kitajskem letu tigra, so znani po lastnostih, kot so pogum, moč, tekmovalnost in samozavest. Pogumni in avtoritativni, so pogosto pustolovci, ki si upajo biti pionirji v svojem delu in naravni vodje, ki jih drugi gravitirajo in občudujejo.

IWC Schaffhausen obeležuje prihod leta tigra s časomerom Pilot’s Watch Chronograph 41 Edition “Chinese New Year” (“Kitajsko novo leto”). Ta športni, a eleganten kronograf, omejen na 500 kosov, ima osupljivo bordo številčnico in ujemajoči pas iz telečje kože. Burgundija je očarljiva različica svetlo rdeče barve, ki se običajno uporablja za dobrodošlico novega leta na Kitajskem. Verjame se, da rdeča, ki simbolizira vitalnost, dolgoživost, srečo in uspeh, prinaša srečo.

Številčnica navdušuje z ikoničnim dizajnom v slogu lahko berljivega instrumenta v pilotski kabini, ki je postal zaščitni znak IWC-jevih pilotskih ur. Vendar pa je pravi vrhunec te omejene izdaje viden šele, ko obrnete uro in se skozi zadnjo stran ohišja iz safirnega stekla čudite kalibru 69380, ki ga je izdelal IWC. Rotor avtomatskega sistema navijanja ima obliko tigra. Tiger, upodobljen v teku in poskoku, služi kot opomnik na prihajajoče leto, hkrati pa poudarja lastnosti ljudi, rojenih v znamenju te živali zodiaka.

Ne glede na vaši koledarsko pripadnost je lahko IWC Pilot’s Chronograph 41 Edition “Chinese New Year” vaš za 7.900 evrov.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button