NoviceUre

IWC Big Pilot White Ceramic Top Gun Lake Tahoe Perpetual Calendar

Misteriozen IWC na zapestju Lewisa Hamiltona.

Čeprav je Lewis Hamilton osvojil ”le” drugo mesto na dirki Velike nagrade Španije konec prejšnjega tedna, je fotografe pritegnil s skrivnostno uro v beli barvi.  Sedemkratni prvak Formule 1 je predpremierno razkazoval novo interpretacijo ikoničnega modela blagovne znamke iz Schaffhausna – IWC Big Pilot White Ceramic Top Gun Lake Tahoe Perpetual Calendar.

Model se nanaša na izdajo Big Pilot’s Perpetual Calendar Top Gun Edition »Mojave Desert« iz leta 2021. Slednjega je Hamilton kot ambasador znamke pravzaprav nosil na zmagovalnem odru lanske Velike nagrada Bahrajna, medtem ko novi model odlikuje vpadljiv bel odtenek, ki ga IWC in Pantone imenujeta po jezeru Tahoe.

Posledično ni večjih tehničnih posodobitev v primerjavi z drugimi izdajami Big Pilot. Ta velikimi, seveda. Ohišje narejeno iz bele keramike v premer meri 46,2 mm in ima debelino 15,4 mm. Desno stran dopolnjuje polirana prevelika krona v obliki čebule, ki se privije ohišja, tako kot safirna hrbtna stran, ki omogoča do 60 m vodotesnosti.

Črna matirana številčnica ohranja znamenito zasnovo in temelji na modulu QP, ki ga je razvil Kurt Klaus. Centralno prikazuje čas s 4 pomožnimi številčnicami za lunine mene (za severno in južno poloblo) pri 12. uri, datum in rezervo energije navitja pri 3. uri, mesec pri 6. uri ter dan v tednu in male sekunde ob 9. uri. Poleg tega najdemo 4-mestno indikacijo leta ob 7. uri. Predstavljene zaplete žene zmogljiv hišni avtomatski mehanizem, kaliber 52615, ki nudi do ​​7 dni rezerve energije navitja.

Novi IWC Big Pilot White Ceramic Top Gun Lake Tahoe Perpetual Calendar je opremljen z ujemajočim se belim paščkom iz najlona z jeklenimi zakovicami, zložljivo zaponko in praktičnim hišnim sistemom EasX-Change za preprosto menjavo paščkov. Kaj pa cena? Dobrih 37.500 evrov zanj želijo pri švicarski blagovni znamki.

Rocco
foto: IWC

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button