NoviceUre

Hublotova zlata kolekcija

Fuzija varne naložbe?

Nedavno je Hublot poleg novega Big Bang Integral Time Only, predstavil še svoje zapestne klasike v posodobljenih ohišjih iz 18-karatnega rumenega zlata.

Hublot je znan po drznem in pogosto razkošnem pristopu k urarstvu, zaradi česar so njihovi dizajni popolni za material Midas. Prevetrena modelna paleta zajema Big Bang Integral 42 mm, Big Bang Integral Pavé, Big Bang Integral Jewellery, Big Bang Unico, Classic Fusion Chronograph in Spirit of Big Bang.

Vse omenjene ure imajo ohišje narejeno iz 18-karatnega rumenega zlata s satenastim lakiranjem, na katerega se lahko kombinira črni pašček iz kavčuka oziroma zlata zapestnica. Podoben pristop je Hublot že ubral pri izdaji King gold modelov, le da je tokrat izbrano rumeno zlato opazno ostrejše, s hladnejšim, zelenkastim odtenkom, ki se zdi bolj svež in rahlo retro. Posledično so predstavljeni modeli svojevrstni in bolj vpadljivi kot njihovi dvojniki iz rožnatega zlata.

Cenovno gledano se zlati Hubloti pozicionirajo od dobrih 25 pa tja do 200.000 evrov, kolikor velja Big Bang Integral Jewellery. Preostale kolekcije švicarskega proizvajalca Hublot si lahko ogledate v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button