NoviceUre

Hublot Big Bang Integral Time Only

Kontradiktoren časomer razvpitega švicarskega proizvajalca.

Ena od (številnih) kritik, ki jih občasno prejme Hublot, je velikost njihovih ur. Zgodovinsko gledano je 42 mm najmanjši premer ohišja, ki ga proizvajajo, razen nekaj redkih izjem. A slednje ne bodo več osamljene, saj Hublot v ponudbo dodaja Big Bang Integral Time Only s premerom 40 mm.

Sveža zapestna ura s stavi na elegantnejšo nošnjo. Oblikovna struktura ostaja poznana, ohišje z veliko luneto ter šestimi vijaki, ki ponazarja okroglo ladijsko lino (po francosko hublot). Navezujoče na del imena ”Integral”, se ohišja drži kovinska zapestnica s tremi členi, katera doda tisto značilno moč znamke Hublot.

Nova ura Big Bang Integral Time Only na številčnici, ki poleg časa prikazuje tudi datum (očitno ni ”samo čas” 😊), ponuja odprt pogled na kaliber v sredici ohišja. Ni ravno umetniški presežek, vendar je v primerjavi z ostalimi modeli linije sorazmerno umirjenega videza. Mehanizem je tipa MHUB1710, kar pomeni, da gre za avtomatsko navijalni kaliber s 50-urno rezervo moči.

Model Time Only je na voljo v treh različicah, ločenih po materialu. Verzija iz titana je najbolj športna med trojico, sledi ji različica iz 18-karatnega rumenega zlata ter črna keramična izdaja. Slednja, znana kot All Black, je omejena na 250 kosov, medtem ko se drugi dve pridržujeta Hublotovemu rednemu naboru.

Novitete znamke Hublot si bo kmalu mogoče pobližje ogledati v butiku Slowatch 1991 na Čopovi ulici v Ljubljani, znane pa so že okvirne cene in sicer pri Hublotu za model iz titana želijo 17.500 evrov, rumeno zlato se ceni na 48.700 evrov, medtem ko bo Big Bang Integral Time Only iz črne keramike vašo denarnico olajšal za 19.600 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button