NoviceUre

Hublot Spirit of Big Bang Sang Bleu

Spiritualna tridimenzionalna poosebitev.

Hublot se ponovno združuje z Maximeom Büchijem, pri kreaciji tretje izdaje modela Spirit of Big Bang. Pri predstavljenem triu ur, večplastni tetovator in ustanovitelj Sang Bleu, ostaja zvest značilni kolaborativni estetiki serije, hkrati pa v oblikovanje vliva nov duh ter vizijo.

»Rezultat je geometrijska estetika z novo interpretacijo oblik in volumnov. To ustvarjanje vodijo popolnoma proporcionalne oblike, ki medsebojno delujejo in se prekrivajo, da ustvarijo edinstven, značilen dizajn, hkrati pa izboljšajo ergonomijo za uporabnika,« pravi Büchi.

Najnovejša različica Hublot Spirit of Big Bang Sang Bleu je zasnovana kot strukturno, a fasetirano 42 mm ohišje, ki se postavlja s spremenjenimi dimenzijami ter izboljšano ergonomijo nošnje. Na voljo bo v treh različicah in sicer All Black ceramic in Titanium, ki sta številčno omejena na 200 primerkov, medtem ko bo izdelanih samo 100 primerkov različice King Gold. Za poslastico je mogoče izdajama King Gold in Titanium nadeti še diamante.

Ikonična in geometrijska estetika Sang Bleu je brezhibno prevedena na ohišje in luneto ure. Kljub svoji drzni in brezpolni zasnovi je ura premišljeno sestavljena s proporci, ki zagotavljajo ergonomsko in udobno prileganje na zapestja številnih velikosti. Zapletenost Büchijevega umetniškega jezika sega do zadnjega dela ohišja, kjer je mogoče skozi safirni kristal opazovati delovanje avtomatskega kronografskega mehanizma, kaliber HUB4700, katerega posebnost je skeletni navijalni rotor.

Nova kolekcija Hublot Spirit of Big Bang Sang Bleu je že na voljo za prednaročilo preko uradne spletne strani oziroma pooblaščenih butikov (Slowatch 1991), cene pa se gibljejo od 26.800 evrov do 64.700 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button