NoviceUre

Hublot in DJ Snake ustvarila ekskluziven časomer

Barvitost elektronske glasbe na izbranih zapestjih.

Tri leta po sklenjenem partnerstvu, Hublot in DJ Snake, predstavljata ekskluzivno zapestno kreacijo – Hublot Big Bang DJ Snake.

Zvezda elektronske glasbe se je na svetovno glasbeno sceno prebil s prvencem z naslovom ”Turn Down for What” leta 2013. Nedavno je postal prvi francoski glasbeni izvajalec, ki je z dvema komadoma presegel milijardo predvajanj na platformi Spotify. Znan je tudi po številnih ”predelavah” pesmi izvajalcev, kot so Justin Bieber, Selena Gomez, Kanye West, Diplo in drugi.

Osnovna ohišja izdaje temelji na modelu Big Bang, ki zaradi učinka “Newtonovih prstanov” izrazito blesti s tisoč barvnimi odsevi. Proces za doseg tega učinka je podoben črni obdelavi PVD, le da slednjega dosežemo tako, da komponente napolnimo z barvami in jih natančno usmerimo v določen položaj, da dobimo želeno barvo. To daje uri spektakularen izgled, ki se spreminja glede na svetlobo in kot opazovalca. Poleg safirne številčnice s srebrnimi kovinskimi kazalci, ima ura še črn pas iz kavčuka ter zaponko iz titana v mavrični barvi. Ohišje je prav tako iz mavrično poliranega in satenasto obdelanega titana.

Edinstvena iznajdljivost DJ Snakea je prevedena v posebne podrobnosti, kot so izrezi, ki jih je sam oblikoval na zunanjem robu lunete. Zaradi teh zarez je Big Bang DJ Snake takoj prepoznaven. Na zgornji strani safirne številčnice je zemljevid sveta v različnih barvah. Ta globus spominja na umetnikova potovanja po celem planetu za koncerte in snemanje uspešnic. Popolna ilustracija podpisa Hublot “Art of Fusion” za resnično izjemno uro.

Ura, narejena v samo 100 kosih, je koncentrat neprimerljivega znanja švicarskega urarstva in osebnosti edinstveno nadarjenega umetnika. Cena ekstravagantnega časovnika znaša 25 evrskih tisočakov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button