NoviceUre

Hublot Classic Fusion Aerofusion Aspen Snowmass

Izdaja kronografa Classic Fusion v kolaboraciji z znamenitim zimskim letoviščem v Koloradu.

Aspen Snowmass je zimsko letovišče, ki se nahaja v okrožju Pitkin v zahodnem Koloradu, ZDA. Leta 1947 se je tu na gori Aspen odprlo smučišče s prvo sedežnico, ki je takrat veljala za najdaljšo sedežnico na svetu!

Aspen Snowmass je enigma. Destinacija, prežeta z zgodovino in skupnostjo, se prav tako premika s hitrostjo in privablja obiskovalce z vsega sveta. V najbolj ikoničnem in pustolovskem gorskem mestu v Ameriki je težko zaustaviti čas, a ravno to sta za trenutek dosegla švicarski izdelovalec luksuznih ur Hublot in Aspen Snowmass.

V čast 75. obletnice letovišča Aspen Snowmass je Hublot izdal omejeno izdajo spominske ure Diamond za praznovanje tega izjemnega jubileja (ki jo ljubeče imenujejo »obletnica črnega diamanta« v znak priznanja hribovskega spusta).

Aspen Snowmass – dom štirih gora, dveh mest in enega nepozabnega doživetja na sotočju narave, kulture in rekreacije – in Hublot – znan po Umetnosti fuzije, sta združila moči in oblikovala zapestno uro, ki nosi o DNK obeh gora in švicarski luksuzni znamki.

Zasnovan v umetelnem sodelovanju, alpsko bela skeletna ura sloni na modelu Hublot Classic Fusion. Ta omejena izdaja na 30 primerkov, katere ohišje je izdelano iz črne keramike z belo keramično luneto, ima na številčnici ob 12. uri podobo Aspen lista iz briljantnega titana z visokim sijajem, ki je poklon dediščini rudarjenja srebra v Skalnem gorovju in mestu Aspen. Številka izdaje je vtisnjena na hrbtni strani ure skupaj s spominskim logotipom 75. obletnice. Zapestna ura je pravi zbirateljski predmet za 30 srečnežev.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button