NoviceUre

Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League

Posebna izdaja za obeležitev evropskega žogobrcarskega spektakla.

Švicarski urar je za vse nogometne ter urarske navdušence poskrbel z zapestno poslastico. Namreč, 100 izbrancev si bo lahko finale Lige prvakov, ki se bo odvilo 28. maja ob 9.uri v Parizu na stadionu Stade de France, ogledalo z novim časomerom Hublot Big Bang Unico.

Če še niste slišali za znamko Hublot, potem ste zagotovo med tistimi gledalci, ki na kavču zaspijo še pred koncem prvega polčasa. V nasprotnem primeru ste logotip urarske manufakture zagotovo opazili na tabli 4. sodnika, kateri napove dodatno minutažo ali pa oznani menjavo igralca.

Uglavnem, Hublot predstavlja omejeno izdajo športnega kronografa Big Bang s tematiko Lige prvakov. Tega boste prepoznali po značilni modri barvi, v katero je odeto keramično ohišje z luneto ter pašček iz kavčuka. Za kontrast poskrbijo elementi iz titana. Osrednjo pozornost pritegne skeletna številčnica, kjer se ob 9. uri nahaja ikoničen logotip tekmovanja UEFA Champions League – nogometne žoge z vzorci zvezd.

Specialna izdaja temelji na modelu ohišja s premerom 42 milimetrov, kar pomeni, da nudi do 100 metrov vodotesnosti, medtem ko se v osrčju nahaja hišni avtomatski mehanizem Unico, kaliber HUB1280, ki se ponaša z 72-urno zalogo energije ter funkcijo ”flyback” – osrednji sekundi kazalec kronografa ”poleti” v izhodiščni položaj, brez da bi bilo pred tem potrebno ustaviti delovanje štoparice.

Hublot Big Bang Unico UEFA Champions League je na voljo v limitirani izdaji 100 primerkov. Za posamezni nogometno obarvani časomer, pa pri švicarskem proizvajalcu želijo 23.800 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button