NoviceUre

Hublot Big Bang Unico Summer

Idealna uro za jahtarsko življenje na Mediteranu.

Hublot v svojem značilnem slogu za letošnje poletje predstavlja ”turkizni” Unico Big Bang, časomer, ki je popolnoma obdan v barvo mediteranske lagune.

Big Bang z ohišjem premera 42 milimetrov je tokrat izdelan iz eloksiranega aluminija. Enako velja za luneto, ki je tako kot ohišje, številčnica, gumbi kronografa ter pas, premazana s kombinacijo zeleno-modre barve.

Brušeno in polirano ohišje v sebi skriva hišni kronografski mehanizem HUB1280, ki ga sestavlja 354 komponent ter nudi do 70 ur rezerve energije. Delovanje lahko opazujemo skozi skeletno številčnico ali šovinistično hrbtno stran ure iz titana ter safirnega stekla.

V kompletu sta dva paščka – oba turkizne barve – en narejen iz kavčuka ter drugi kot kombinacija tekstila z ježkom. Menjava bo hitra in enostavna, saj sta paščka opremljena s Hublotovim patentiranim sistemom ”One Click”.

Pri Hublotu pravijo, da je zapestno uro Big Bang Unico Summer navdihnila poletna svetloba, ki sveti na lagune. Na voljo bo v omejeni izdaji 200 enot po ceni 17.600 evrov. Razpoložljivost bo sprva omejena na spletno stran Hublot in peščico butikov v Sredozemlju – vključno s tistimi v Capriju, Mykonosu, Ibizi, Saint-Tropezu in Monaku.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button