NoviceUre

Hublot Big Bang UNICO SORAI za pomoč nosorogom

Delež kupnine prispeva k ohranitvi redke živalske vrste.

Nekaj več kot leto dni mineva od sklenitve partnerstva med švicarskim urarjem Hublot ter organizacijo SORAI (Save Our Rhino Africa India).

SORAI je pobuda za zaščito ogroženih živali s sodelovanjem s številnimi organizacijami in partnerji, ki jo je ustanovil Kevin Pietersen. V znamenju sodelovanja je Hublot izdal posebno edicijo Big Bang UNICO SORAI, omejeno na 100 kosov. Del prihodka od prodaje ur bo predstavljal donacijo za organizacijo Care for Wild, ogromen rezervat za nosoroge v Južni Afriki, ki ga podpira SORAI.

Zapestna ura v zeleni barvi predstavlja inspiracijo z zelenjem bogate Južne Afrike. Keramično ohišje v premer meri 45 milimetrov in je debelo 15 milimetrov. Številčnica se pohvali s skeletnim izgledom, medtem ko se glavna atrakcija nahaja v števčku kronografa ob 9. uri – geometrijska upodobitev nosoroga.

Časomer je opremljen s sistemom za hitro menjavo paščkov. Edicija SORAI je na voljo s kamuflažnim gumiranim paščkom ter zelenim tekstilnim paščkom. Za pogon ure skrbi hišni kronografski mehanizem avtomatskega navitja, ki shrani do 72 ur energije.

Hublot Big Bang UNICO SORAI je lahko vaš za 19.730 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button