NoviceUre

Hublot Big Bang Unico Azur

Navtična preobleka nastopaškega 'velikega poka'!

Mediteranska riviera, sončni žarki, lesketajoča se voda, srkanje koktajla na jahti … Vse našteto združuje Hublot v novi zapestni kreaciji Big Bang Unico Azur, ki nadaljuje urarjev poletni trend Hublot Loves Summer.

Vsekakor ne gre brez stereotipa modro-bele mornarske uniforme, ki jo je švicarski proizvajalec še kako dobro razdelil med modrim keramičnim ohišjem in belo keramično luneto. Slednja zavoljo svoje pompoznosti še nekoliko poveča vizualno prezenco ure na zapestju, čeprav ohišje v premer meri zmernih 42 mm. Ohišje je moč kombinirati z modrim gumijastim paščkom ali pletenim paščkom iz bele tkanine, zahvajujoč integriranemu sistemu za hitro menjavo paščkov brez orodja.

Številčnica časomera Big Bang Unico Azur žrtvuje nekaj čitljivosti za veličasten prikahz vizualne kompleksnosti. Posledično je kronografsko merjenje časa precej hazardersko, vendar je njegovo odčitavanje po svoje prava paša za oči. Za šablonsko nanesenimi številkami in skeletoniziranimi kazalci je mogoče videti komponente mehanizma, ki se mešajo z deli mornarsko modre številčnice.

V osrčju ure se nahaja avtomatski kronografski mehanizem s funkcijo flyback, kaliber HUB1280, ki nudi do 3-dni rezerve energije navitja. Predstavljeni Hublot Big Bang Unico Azur je omejen na samo 50 primerkov in bo ekskluzivno naprodaj v Hublotovih butikih v Monaku in St Tropezu po ceni 26.900 evrov.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button