NoviceUre

Hublot Big Bang Integral Tourbillon Rainbow

Mavrični pristop na vse ali nič.

Hublot že od leta 2017 ohišja ur obdaja v barve mavrice. Vendar švicarska blagovna znamka še nikoli ni združila vseh sedmih barv v celostni podobi zapestne ure. Vse do zdaj!

Predstavljata se dva izjemna kosa za merjenje časa, okrašena s celotnim mavričnim spektrom, ki prekriva vse od ohišja, številčnice do zapestnice. Big Bang Integral Tourbillon Rainbow je na voljo v različici iz rožnatega ali belega zlata, medtem ko safirno steklo razkrije fascinanten mehanizem tipa turbillon.

Na zapestni uri naštejemo skoraj 36 karatov, s 484 postavljenimi diamanti baguette reza v sedmih vrstah, ki odsevajo sedem vidnih barv spektra. V tem umetniškem delu ni nič prepuščeno naključju, vključno z mehanizmom, ki je v celoti zasnovan in izdelan interno.

Ob 6. uri se nahaja tourbillon, ki ni nič manj presenetljiv kot ura sama. Avtomatsko navijanje, z mikro rotorjem, vidnim na strani številčnice, in trije mostički iz prozornega safirja. Hublot je znova združil inovacije s strokovnim znanjem in združil horološke ter draguljarne veščine  v resnično osupljivi uri.

Cena posameznega primerka zaenkrat ostaja skrivnost. Preostalo kolekcijo znamke Hublot pa si lahko ogledate na Čopovi ulici v Ljubljani v Butiku Slowatch 1991.

Rocco
foto: Hublot

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button